Lansare de carte despre critica de film, la Timişoara

Sursă foto: Facebook Andrei Gorzo

Asociaţia Culturală Contrasens din Timişoara organizează o dezbatere online despre critica de film și lansarea noii cărţi a lui Andrei Gorzo, Viaţa, moartea şi iar viaţa criticii de film.

 

Sâmbătă, 18 iulie, de la ora 17, publicul interesat poate urmări o discuție online despre critica de film din zilele noastre, pornind de la volumul Viaţa, moartea şi iar viaţa criticii de film, de Andrei Gorzo, recent apărut la Editura Polirom. Evenimentul va fi difuzat live, pe pagina de Facebook a Asociaţiei Culturale Contrasens.

Dezbaterea îi va avea ca invitați pe Andrei Gorzo (critic de film), Ionuț Mareș (critic de film) şi Adina Baya (lector univ.) și va fi moderată de Andrea Reisz (director program la Asociația Contrasens). Aceștia vor răspunde la întrebări precum: Unde şi pentru cine mai scriu criticii de film, într-un peisaj mediatic tot mai puţin deschis spre comentariul cultural? Din ce trăiesc criticii de film? A fost acoperită reflecţia critică de publicitate? Cum se mai poate scrie independent despre filme? Care sunt rolurile criticului de film?

Evenimentul va fi găzduit de Librăria La Două Bufniţe din Timişoara și va fi urmat, de la ora 18.30, de o sesiune de autografe cu Andrei Gorzo, la fereastra librăriei. Participarea este gratuită și nu necesită înscriere în prealabil.

Print Friendly, PDF & Email