Evenimentul caritabil „Fii un înger păzitor!”, dedicat animalelor străzii, un succes

Foto: Asociaţia Angels4Animals Rescue Timişoara

Iubitorii de animale din Timişoara au venit ieri în număr foarte mare la prima ediţie a evenimentul caritabil „Fii un înger păzitor!”, dedicat animalelor străzii, pentru a cumpăra hăinuțe, jucării, accesorii pentru căței și pisici, bijuterii, tablouri, articole de îmbrăcăminte, iar unii, numai pentru a face donații în contul animalelor salvate de voluntarii Asociației Angels4Animals Rescue Timișoara.

 

Foto: Asociaţia Angels4Animals Rescue Timişoara

A fost o surpriză pentru noi să vedem atât de mulți oameni care iubesc animalele și sunt interesați de soarta maidanezilor. Unii au venit doar să doneze, nu să cumpere obiectele expuse, pentru că nici nu erau stăpâni de căței sau pisici, dar și-au dorit să ne ajute cumva în efortul nostru de a salva și a da în adopție cât mai mulți maidanezi de pe străzile Timișoarei și din împrejurimi. Le mulțumim sponsorilor, partenerilor, voluntarilor și tuturor celor care au făcut ca această primă ediție a evenimentului caritabil «Fii un înger păzitor!» să fie o mare bucurie în suflet pentru noi, dar și în ochii cățeilor noștri”, spune Carmen Stănescu-Borka, președintele Asociației Angels4Animals Rescue Timișoara, care a organizat evenimentul alături de Storia. Aceasta anunţă că s-au strâns peste 7.200 de lei în cadrul târgului caritabil, bani care vor fi folosiţi la plata tratamentelor, a sterilizării și a hranei animalelor aflate momentan în grija asociației.

„M-am bucurat să pot da o mână de ajutor în organizarea acestui eveniment caritabil. Mai mult, noi, cei de la Storia, ne-am dori să avem o colaborare pe termen lung cu Asociația Angel4Animals Rescue și să organizăm împreună mai multe ediții de acest fel în spațiul nostru, astfel încât să devină o tradiție. Fiecare dintre noi trebuie să acționăm în spirit civic și să dăm dovadă de responsabilitate socială, mai ales când vorbim de maidanezi care nu își pot purta singuri de grijă și nu au nicio vină că hoinăresc pe străzi, pentru că oamenii au ales pentru ei, aruncându-i în stradă”, spune și Rebeca Lamia, coorganizator eveniment.

Odată cu încheierea acestei prime ediţii a târgului, voluntarii asociației au revenit la munca pe care o fac zi de zi pentru salvarea animalelor fără stăpân.

Iubitorii de animale sunt invitați să afle povestea fiecărui animale salvat de ei pe pagina de Facebook a Asociației Angels4Animals Rescue sau pe contul de Instagram al acesteia. Oricine este interesat să dea o mână de ajutor în strângerea animalelor de pe stradă și găsirea unui cămin pentru acestea poate face donații în bani, hramă pentru animale sau să ia parte la acțiunile de voluntariat din cadrul asociațiilor de profil.

Print Friendly, PDF & Email

Articol scris de

Jurnalist Timpolis