Deputatul PNL Pavel Popescu, după votul pe Legea ANCOM: “PSD şi ALDE vor să pună mâna pe tot”

Majoritatea parlamentară PSD-ALDE a demonstrat astăzi, la votul pe Legea ANCOM, că este capabilă să treacă peste orice pentru a duce la îndeplinire niște comenzi venite din partea unui grup de infractori, acuză deputatul PNL Pavel Popescu.

 

Astăzi, când aniversăm Ziua Independenței și Ziua Europei, majoritatea PSD-ALDE a călcat în picioare totul, la votul pe Legea ANCOM. Au încălcat regulamentul, s-au comportat abuziv cu parlamentarii Opoziției, pentru a-și proteja propriile interese. Președintele României, Klaus Iohannis, a cerut reexaminarea legii prin care tot cei de la PSD&ALDE au pus mâna pe ANCOM, una din instituțiile cu bani. Miza a fost mare. Dacă alte legi importante sunt uitate prin sertarele parlamentarilor PSD şi ALDE, acest proiect a fost propus să fie dezbătut și votat pe repede înainte”, declară Pavel Popescu, deputat PNL de Timiş, secretar al Comisiei pentru tehnologia informației și comunicațiilor din Camera Deputaţilor.

Acesta mai spune că, dacă în cursul dimineții, în cadrul comisiei de IT parlamentarii PNL au reușit să treacă amendamentul prin care preedintele României era reintrodus în procedura de numire a președintelui Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM), în plen parlamentarii Puterii au încălcat regulamentul pentru propriile interese: “Este inadmisibil așa ceva. Nu le pasă de nimic. Se cred stăpâni peste tot și toate.”

Pavel Popescu afirmă că parlamentarii Puterii au ignorat azi cererea de reexaminare formulată de președintele României asupra Legii pentru aprobarea OUG 33/2017, pentru modificarea și completarea OUG 22/2009, privind înființarea ANCOM.

Deputatul liberal mai spune că parlamentarii de la PSD şi ALDE au convocat, în timpul lucrărilor plenului, “cu o grabă fără justificare”, o ședință comună a comisiilor pentru Tehnologia Informației și Comunicațiilor și pentru Administraţie Publică şi Amenajarea Teritoriului pentru a aviza raportul, ca să poată fi introdusă la votul final.

“În plen, nu au fost de acord cu timpul de dezbatere propus de parlamentarii Opoziției, fără însă să ofere argumentele necesare pentru graba asta ieșită din comun. În mod abuziv calcă totul în picioare! Asta este modul de lucru al celor de la PSD-ALDE. Nu le mai pasă de nimic! Să vă fie rușine!”, mai spune Pavel Popescu.

Print Friendly, PDF & Email