Cum să te împrieteneşti cu un teatru întreg

KultCard.foto_.Molnos.AndrasâTeatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely”, din Timișoara, lansează Kult Card, abonamentul de prietenie ce asigură accesul la întreaga stagiune 2015 – 2016.

 

Achiziţionarea unui Kult Card asigură locuri la toate premierele și, în plus, reduceri la jumătate din prețurile biletelor la celelalte spectacole și la reprezentațiile din cadrul Festivalului TESZT. Mai mult, posesorii acestui card cultural pot vota cele mai bune spectacole și actori ai stagiunii și vor fi oaspeți de onoare ai unui spectacol de gală și o petrecere dedicată lor.

2015 – 2016 este a doua stagiune în care Teatrul Maghiar din Timișoara oferă publicului larg opțiunea de a investi în abonamente de fidelitate pentru cei ce sunt gata să se împrietenească cu un teatru întreg.

Am vândut primele trei abonamente Kult Card imediat ce au fost disponibile. Cei trei posesori de card au fost abonați la spectacolele noastre și stagiunea trecută. S-au întors să ne susțină, pentru că înțeleg că asta înseamnă să fii cult”, spune Eszteró Imola, cea care îi va întâmpina și va menține strâns legătura cu prietenii prezenți și viitori ai Teatrului.

În plus, Kult Card-iștii vor cumpăra bilete la jumate de preț nu numai la spectacolele Teatrului Maghiar, ci și cele invitate, dar și la Festivalul TESZT. De asemenea, vor avea posibilitatea de a vota cel mai bun actor, cea mai bună actriță și cel mai bun spectacol al stagiunii.

Un Kult Card poate fi achiziționat pe tot parcursul lunii septembrie și reprezintă, dincolo de gratuități și reduceri de preț, modul comunității timișorene de a susține actorii Teatrului Maghiar de Stat din Timișoara, și implicit, cultura orașului. „De aceea, cei ce aleg să investească în ce iubesc, își pot lua cardul cu 120 de lei. Sumele provenite din vânzări vor fi premiul de final de stagiune al celui mai bun actor, respectiv cea mai bună actriță. Orice donație în plus va ajunge tot în fondul de premiere”, spune Laura Guţu, Pr la Teatrul Maghiar de Stat din Timişoara.

Abonamentele pot fi achiziționate de la casieria teatrului, de pe strada Alba Iulia nr. 2, de luni până vineri, între orele 16 și 19 sau cu o oră înaintea fiecărui spectacol.

Print Friendly, PDF & Email