Concurs pentru ocuparea funcției de manager al Filarmonicii Banatul

Foto: Casa de Cultură a Municipiului Timişoara

Primăria Timișoara a lansat concursul public de proiecte de management pentru Filarmonica „Banatul” din Timișoara. Nou director va trebui să implementeze programul Timişoara Capitală Culturală Europenă și să pună instituția pe harta națională și internațională a filarmonicilor de prestigiu, în următorii cinci ani.

 

„Avem o șansă unică să transformăm Filarmonica Timișoarei în cea mai efervescentă filarmonică din România și căutăm acum persoana care să realizeze această ambiție și să aducă stabilitatea de care va avea nevoie instituția anul viitor. De aceea, în primele zile din februarie, vom avea un director cu funcție deplină, care să contribuie la succesul Timișoara 2023, când toate reflectoarele Europei vor fi pe orașul nostru”, declară primarul Dominic Fritz.

Dosarele de concurs se pot depune la sediul Primăriei Timișoara, pe b-dul C. D. Loga nr. 1, până în 29 noiembrie, ora 16. Toate detaliile concursului sunt disponibile aici.

Primăria Timișoara a câștigat definitiv procesul prin care a fost contestată evaluarea mandatului fostului director Coriolan Gârboni, mandat încheiat în 2021. Din cauza contestației în instanță inclusiv a concursului inițiat în 2021, acesta a fost anulat și va fi reluat acum.

Filarmonica Banatul este una dintre instituțiile importante ale Timișoarei, unde timișorenii și vizitatorii din toată Europa vor putea participa la un program bogat în anul Capitalei Culturale. Căutăm candidați profesioniști în domeniul managementului cultural, cu experiență extinsă în spate și cu ambiția de a face din 2023 un an de referință în dezvoltarea pe termen lung a Filarmonicii.

 

Print Friendly, PDF & Email