Cinci ani de Teatru Portabil, la Timişoara

Foto: Teatru Portabil Timişoara

 Teatrul Portabil Timișoara sărbătorește în curând cinci ani de activitate, prilej pentru un eveniment complex în data de 5 septembrie, la Țarina lu’ Petre, din Giroc.

 

Acest outdoor garden party cu multe condimente artistice, cum îl anunţă organizatorii, va avea loc în 5 septembrie, de la ora 11. Evenimentul va include ateliere și activități pentru întreaga familie, un best of al repertoriului trupei de Teatru Portabil și mâncare pregătită la vatră din produse locale.

Între orele 11-17 vor avea loc ateliere de creative writing, impro, handmade stuff and more, destinate şi copiilor, şi părinților, și bunicilor.

De la ora 19, echipa Teatrului Portabil va susţine spectacolul Plai cu dor, despre care spune că este producția de suflet, inspirată de obiceiurile și tradițiile de Dragobete, cu poezie și muzică live: „Mereu altfel, mereu cu alte texte și piese, un spectacol pur estetic și atât, în care vorbim despre dragoste și iubire, în toate formele ei.” 

La ora 20 este programat un funky cover concert, MNK experiment acustic, iar de la ora 21 – Surprise DJ Set.

Ţarina lu’ Petre. Foto: Teatrul Portabil Timişoara

Dacă e petrecere, sigur e și mâncare bună. Nu știm încă ce gătim, dar sigur va fi pe vatră și cu produse locale”, anunţă organizatorii.

Accesul la Țarina lu’ Petre (Giroc, strada Bega) se face în baza brățărilor de acces, care costă 15 lei la intrare sau 10 lei pre-sale, în locațiile partenere. Accesul la ateliere și spectacol este gratuit. Participarea este permisă numai pentru persoanele care sunt vaccinate, pentru care au trecut zece zile de la finalizarea schemei de vaccinare; persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore. Minorii sub 16 ani sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării.

Print Friendly, PDF & Email