Capodopere cinematografice, proiectate în aer liber, la Timişoara

Cinefilii timişoreni sunt aşteptaţi, în Piața Libertății, la proiecţie de filme în aer liber, evenimente organizate de Primăria Timişoara.

 

Primul film în aer liber va fi proiectat sâmbătă, 10 iulie. Este vorba despre Casablanca, cu Humphrey Bogart şi Ingrid Bergman în rolurile principale. Duminică, 11 Iulie, va fi proiectat Poștașul sună intotdeauna de două ori (1981), avându-i în distribuţie pe Jack Nicholson, Jessica Lange şi Anjelica Huston.

Următoarele proiecţii vor avea loc în 7 şi 8 august. Este vorba despre Secretele din Brooklyn, cu Edward Norton, Alec Baldwin, Willem Dafoe şi Bruce Willis, şi de Jaf cu stil (2017), cu Michael Caine, Alan Arkin, Matt Dillon şi Morgan Freeman.

Toate filmele sunt proiectate de la ora 20.30

Biletele, în limita a 500 de locuri, vor putea fi obținute gratuit, pe bază de înscriere pentru fiecare film pe link-urile de mai jos:

Înscrieri Casablanca:

Înscrieri The Postman Always Rings Twice:

Înscrieri Secretele din Brooklyn:

Înscrieri Jaf cu stil: .

Spectatorii vor purta mască și vor sta obligatoriu pe scaune, în caz contrar vizionarea urmând să fie întreruptă. La intrare, se va face testarea epidemiologică. Accesul invitaților cu locuri pe scaune (rezervate prin înscriere) se va face strict în intervalul orar 19-20 al fiecărei seri de film. După ora 20 locurile neocupate vor fi oferite celor interesați, pe baza unei înscrieri la fața locului și a testării epidemiologice. Serile de film încep la ora 20.30 cu un intro făcut de Irina Margareta Nistor și se încheie la finalul proiecțiilor cu o sesiune de întrebări şi răspunsuri.

 

Print Friendly, PDF & Email