Experienţe cinematografice gourmet, la Timişoara (P)

Compania Iulius şi Cinema City vor aduce în ansamblul mixt Openville Timişoara, pentru prima oară în afara Capitalei, cel mai nou concept din industria internaţională de cinematografie: VIP Cinema All Inclusive. În total, Cinema City va dispune de 12 săli, dintre care trei săli VIP, cu bucătărie proprie, pentru a lua cina înainte de film.

 

Recent, companiile Iulius şi Cinema City au încheiat un parteneriat prin care Cinema City se va extinde cu şapte săli noi, în completarea celor deja existente în Iulius Mall Timişoara, parte integrată a ansamblului mixt Openville.

Principala noutate a extinderii Cinema City o reprezintă cele trei săli VIP, unde filmul va căpăta savoare pentru timişoreni, care devin, din spectatori, personajele principale ale serii. Astfel, Cinema City mizează pe cea mai inovatoare şi de succes tendinţă din industrie: cină şi cinema. Cinematograful din Openville va fi prima locaţie din afara Capitalei unde vom lansa acest concept inedit de VIP, o adevărată experienţă cinematografică gourmet, inclusă în preţul unui bilet la cinema”, spune Ioana Ionescu, Marketing Manager Cinema City România.

Noul concept VIP de la Cinema City înseamnă: săli dotate cu fotolii din piele, complet computerizate, cu spătar și suport de picioare ajustabile, pentru o relaxare totală, preparate culinare pe care spectatorii le pot savura înainte de film, pregătite pe loc de un chef, fiind disponibile în regim ultra all inclusive, nachos şi popcorn delicios nelimitate pe toată durata filmului, precum şi cele mai bune condiţii de proiecţie.

Noul parteneriat între Iulius şi Cinema City a fost încheiat în contextul dezvoltării proiectului Openville, aflat în plin proces de edificare, care va crea o suprafaţă suplimentară de retail de 47.000 mp.

Print Friendly, PDF & Email