„Bal la Savoy”, spectacol de operetă jucat integral de studenți

Sursă foto: TNT

Studenții Facultății de Muzică și Teatru a Universităţii de Vest din Timişoara pun în scenă un spectacol de operetă în premieră, Bal la Savoy, pe muzica lui Paul Abraham.

 

Întreaga producție artistică, de la orchestră și soliști, până la cor, este asigurată de studenți coordonați de profesorii lor, respectiv dirijorul Herman Szabolcs, regizorul Nicolae Mihai Brânzeu, maestrul de cor Darius Divian Iordănescu, coregrafii Denis Matei şi Flavius Popa. Profesorul coordonator este Gabriela Diana Matei, pregătirea muzicală îi aparţine lui Peter Oschanitzky, iar corepetitori sunt Rareș Păltineanu şi Diana Vasiu.

Spectacolul, care va avea loc miercuri, 8 iunie, începând cu ora 19, în sala Operei Naționale Române din Timișoara, este oferit întregii comunități timișorene, iar intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Acesta spectacol se înscrie în seria contribuțiilor artistice pe care le oferim comunității timișorene. Genericul binecunoscut, «La UVT, Cultura este Capitală!», sub care oferim publicului noi evenimente de artă și spectacole, îi valorizează în comunitatea timișoreană pe artiștii și intelectualii universitari din UVT, așa cum sunt și talentații studenți ai Facultății de Muzică și Teatru, alături de mentorii lor”, declară rectorul Universităţii de Vest din Timişoara, prof. univ. dr. Marilen Gabriel Pirtea.

 

Print Friendly, PDF & Email