Alin Nica: „ Instanța a confirmat ceea ce am semnalat: a fost o intervenție abuzivă și nejustificată a lui Raed Arafat în carantinarea Timișoarei”

Sursă foto: Consiliul Județean Timiș

Curtea de Apel Bucureşti a anulat ordinul prin care şeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a decis să prelungească restricţiile la Timişoara, în perioada 22- 24 martie, anunță președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica.

 

Curtea de Apel Bucureşti a anulat ordinul prin care şeful DSU, Raed Arafat, a decis să prelungească restricţiile la Timişoara în perioada 22- 24 martie, peste hotărârea luată de CJSU Timiş. Instanța a confirmat ceea ce am semnalat din primele momente: a fost o intervenție abuzivă și nejustificată. Dar, înainte de toate, a fost un precedent periculos și o intimidare a membrilor CJSU”, menționează Alin Nica pe pagina sa de Facebook.

Acesta mai afirmă că observă tot mai multe erori de judecată în ultima perioadă la cei în mâinile cărora stau viețile cetățenilor și pretinde ca Raed Arafat și cei „ care i-au susținut la nivel local decizia nedreaptă și ilegal” să transmită scuze timișorenilor.

Curtea de Apel Bucureşti a anulat vineri, 26 martie, ordinul prin care şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a decis să prelungească restricţiile la Timişoara în perioada 22- 24 martie, peste hotărârea luată de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Timiş.

Print Friendly, PDF & Email