Alin Nica: „Am semnat protocolul cu USR-PLUS pentru proiecte și programe comune”

Foto: PNL Timiş

 Preşedintele interimar al PNL Timiş, Alin Nica, anunţă că a semnat astăzi parteneriatul pentru Timiș și Timișoara cu Alianţa USR-PLUS, un protocol care nu conține nicio mențiune despre funcții, ci doar proiecte și programe comune celor două partide. „Îi aştept să vină să îl semneze până luni la prânz”, transmite Alin Nica.

 

„Îi aștept și pe cei de la USR-PLUS – dacă sunt sinceri în demers și spun că nu îi interesează funcțiile, ci îi interesează problemele oamenilor și proiectele comune la care am convenit – să facă acest efort să vină să îl semneze până luni la prânz. Le ofer și o cafea, pentru că suntem gazde bune, și bănățenii sunt gazde bune și tolerante, și să facă acest minim efort de a respecta voința alegătorilor și să semneze acest parteneriat pentru Timișoara și Timiș”, transmite Alin Nica. Acesta subliniază că este un parteneriat „excelent, bazat pe proiecte și principii sănătoase”.

Dacă pe dumnealor îi interesează funcțiile, atunci să o spună foarte clar sau să facă ceea ce au și spus: să facă o alianță periculoasă și toxică cu PSD, în Consiliul Local Timișoara. Noi nu dorim să avem nici un fel de discuții cu PSD pe această temă, dar dacă ei vor să facă acest lucru, le dorim succes”, mai spune Alin Nica.

Print Friendly, PDF & Email