Alin Nica, despre moţiunea de cenzură iniţiată de PSD: „Am pierdut timp şi am consumat resurse pentru amatorismul politic al PSD”

Foto: Constantin Duma

PSD a arătat încă o dată că este un partid neserios, incapabil să ducă un proiect până la capăt, chiar dacă astăzi a fost vorba de moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban”, a declarat Alin Nica, de la PNL Timiş, candidat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş.

 

Liberalul Alin Nica mai spune că, în mod normal, lipsa lor profesionalism şi amatorismul PSD ar trebui să bucure PNL, „dar nu putem să fim mulţumiţi când toate acestea sunt exersate pe banii şi pe nervii românilor. Am pierdut timp şi am consumat resurse pentru amatorismul politic al PSD-ului. Aşa au făcut şi când erau la guvernare. Şi-au bătut joc de banii românilor şi vor continua să facă acest lucru atâta timp cât vor avea acces la putere. Nu înţeleg cum pot aceşti oameni să ne mai spună că ei sunt susţinători ai democraţiei şi ai oamenilor din această ţară. Cine îi mai crede?”

Şedinţa din Parlament în care urma să fie votată moţiunea de cenzură a PSD împotriva Guvernului Orban a fost suspendată din lipsă de cvorum.

Print Friendly, PDF & Email