Accident cu şase victime, la ieşirea din Lovrin

Foto: ISU Timis

Un bărbat şi o femeie au murit într-un accident care a avut loc, joi, la ieşirea din Lovrin spre Sânnicolau Mare. Alte patru persoane au fost rănite, potrivit Agerpres.

 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, Alexandra Petrovici, declară că accidentul a fost produs de un autoturism care circula pe DN 6, dinspre Timişoara spre Sânnicolau Mare, şi care, neadaptând viteza la condiţiile de drum, a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa regulamentar din sens opus.

„În urma impactului, conducătorul auto şi pasagera dreapta-faţă (soţ şi soţie – n.r.) din autoturismul care a pătruns pe sensul opus de mers au decedat. Patru adulţi din celălalt autoturism au fost răniţi şi transportaţi la spital”, spune Alexandra Petrovici.

La locul accidentului a intervenit Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, cu două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD, o autospecială de transport persoane şi victime multiple,14 pompieri şi patru echipaje ale Ambulanţei.

 

Print Friendly, PDF & Email