Viceprimarul Timişoarei, în concediu de paternitate

Foto: USR Timiş

Ruben Laţcău, viceprimar al Timişoarei din partea Alianţei USR-PLUS, anunţă că intră în concediu de paternitate 15 zile.

 

Eram în ședințe azi când au început să curgă telefoanele de la presă: E adevărat că plec doi ani în concediu de paternitate, pentru că așa s-ar fi spus la Radio Erevan? Da, sunt tatăl unui băiețel de câteva zile. Nu, nu stau în concediu de paternitate doi ani, ci 15 zile, cum zice legea”, anunţă, pe pagina sa de Facebook, viceprimarul Ruben Laţcău.

Acesta spune că fiul său, Adam, s-a născut în ziua în care primarul Dominic Fritz a primit testul pozitiv pentru covid-19, ceea ce l-a obligat să îi preia temporar atribuțiile. „Am stat la birou de dimineață până în miez de noapte, chiar și duminică. Mi-am ținut băiatul în brațe mult prea puțin. Dominic Fritz a revenit la birou și acum pot să fiu acasă cu Adam și să-mi susțin soția în această perioadă grea, dar minunată, pentru o familie. Sunt primele zile ale copilului meu și vreau să le petrec cu el. Pentru el m-am înhămat la tot acest efort politic și administrativ de schimbare a orașului în bine”, mai spune Ruben Laţcău.

Acesta afirmă că va munci de acasă: „Evident că voi avea cu mine laptopul și telefonul și că îmi voi continua ședințele și planurile, așa cum am făcut-o chiar și în zilele de Crăciun. Nimic nu se oprește în loc.”

Print Friendly, PDF & Email