Viceprimarul şi secretarul general al Primăriei Timişoara, depistaţi pozitiv la testul covid

Ruben Laţcău. Foto: Constantin Duma

Primăria Timişoara anunţă că şi viceprimarul, şi secretarul general interimar al Municipalităţii au fost testaţi pozitiv cu coronavirus.

 

Secretarul Primăriei, Caius Şuli, prezintă simptome uşoare, iar viceprimarul Ruben Laţcău este asimptomatic, se arară în comunicatul Municipalităţii. „Nu e sigur, deocamdată, dacă între cele două cazuri există o legătură, în condiţiile în care regulile de distanţă au fost respectate. Cei doi au purtat mască şi au păstrat distanţa socială”, menţionează reprezentanţii Primăriei.

Aceştia mai transmit că primarul Dominic Fritz a primit rezultat negativ, ieri seară, dar a decis să lucreze de acasă în următoarele zile. Iar ca măsură de precauţie, va fi retestat la sfârşitul acestei săptămâni.

Ieri seară s-a efectuat o dezinfecţie pe palierul pe care se află birourile viceprimarului, al secretarului şi al primarului, iar tot personalul angajat pe palierul respectiv va fi testat preventiv.

„Întâlnirile pe care le-am programat pentru această săptămână vor avea loc pe zoom, iar dosarele le voi primi la semnat, în continuare, pentru ca activitatea primăriei să nu fie perturbată. Ştiu că se apropie Crăciunul şi am vrea, pentru un timp, să uităm de toate grijile anului acesta. Dar, din păcate, tocmai pentru că se apropie Crăciunul, trebuie să fim mai atenţi. Să purtăm masca, să păstrăm distanţa, să evităm întâlnirile nenecesare, ca să fim bine de sărbători”, tarnsmite primarul Dominic Fritz,

Print Friendly, PDF & Email