Un restaurant din Timişoara livrează gratuit pizza pentru cadrele medicale de la Spitalul „Victor Babeş”

Foto: Rivière Brasserie

Restaurantul Rivière Brasserie, din Timişoara, anunţă că se angajează ca pentru următoarele săptămâni să livreze minimum 20 de pizza, în fiecare zi de marți, pentru cadrele medicale din Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeş”, din Timișoara.

 

Grija pentru comunitate este esențială în vremurile dificile prin care trecem acum. Suntem alături de toate cadrele medicale de la Spitalul Victor Babeș din Timișoara, care, până în acest moment, au reușit performanța de a vindeca cel mai mare număr de pacienți infectați cu virusul Covid-19 din țară”, transmit reprezentanţii restaurantului.

Managerul Rivière Brasserie, Mihai Pegulescu, spune că eforturile pe care le depun doctorii și asistenții, zi de zi, 24 de ore din 24, vor putea fi cu greu răsplătite la adevărata valoare, însă, consideră că susținerea prin gesturi simple, omenești, ajută din punct de vedere moral atât la nivel individual cât și colectiv. Printr-un astfel de gest, apreciază Mihai Pegulescu, se aduce un minim de ajutor și recunoștință celor care salvează vieți și sunt expuși noului Coronavirus.

Acesta încurajează toate celelalte restaurante care nu și-au închis încă porțile să se alăture inițiativei #SusţinemMediciiDinTimisoara.

Print Friendly, PDF & Email