Spitalul „Victor Babeş”, renovat complet

Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş”, din Timişoara, a fost renovat, având practic o nouă faţă, după ce ani şi ani de ziles-a aflat într-o stare dezolantă, anunţă primarul Timişoarei, Nicolae Robu.

 

„E totul, absolut totul, nou, acum, de la pardoseală la tavan, geamuri, uși, mobilier, aparatură etc., la Spitalul de Boli Infecțioase «Victor Babeș»”, anunţă, pe pagina sa de Facebook, primarul Timişoarei, Nicolae Robu, care dă asigurări că sănătatea este o prioritate pentru administraţia pe care o conduce.

La parter, dedicat bolnavilor în stare foarte gravă, sunt şase saloane cu un total de 34 de paturi, trei cabinete pentru medici, un cabinet pentru asistente, un oficiu și două grupuri sanitare.

La etajul 1, alocat bolnavilor care au alte afecțiuni decât TBC, sunt opt saloane cu un total de 51 de paturi, patru cabinete pentru medici, un cabinet pentru asistente, o sală de tratament, un oficiu, cinci grupuri sanitare, din care unul pentru persoane cu dizabilități și două cabine de duș.

La etajul 2, alocat bolnavilor de TBC, sunt zece saloane cu un total de 60 de paturi, două cabinete pentru medici și un cabinet pentru asistente, o sală de tratament, un oficiu, cinci grupuri sanitare, din care unul pentru persoane cu dizabilități și două cabine de duș.

Print Friendly, PDF & Email