Un nou târg de adopții de câini fără stăpân, la Timişoara

Foto: Danyflor

Primăria Timişoara anunţă organizarea celui de-al doilea târg din cadrul campaniei de promovare a adopţiilor din adăpostul public pentru câini, derulat sub sloganul „Şi mie îmi stă bine în lesă! Ia-mă acasă!”

 

Târgul de adopţii va avea loc în 11 septembrie, între orele 10-14, pe platforma betonată din Parcul Alpinet (lângă terasa Flora), 15 câini deparazitaţi, vaccinaţi, sterilizaţi şi microcipaţi fiind pregătiţi pentru adopţie.

Evenimentul este organizat de concesionarul activităţii de gestiune a câinilor fără stăpân Danyflor SRL Timişoara, în colaborare cu asociaţiile de protecţie a animalelor Ecovet şi Patrocle.

Potrivit Primăriei, la Danyflor se derulează, în fiecare zi de sâmbătă, cu prijinul voluntarilor, programe de socializare a câinilor aflaţi în adăpost. Adopții din acest centru – unde sunt în jur de 400 de câini fără stăpân – se pot face în fiecare zi. Informaţii detaliate pot fi găsite pe pagina web a firmei, www.danyflor.ro, sau pe pagina de Facebook a acesteia.

Primăria Timişoara invită iubitorii de animale să se alăture în acţiunile de promovare a creşterii responsabile a animalelor de companie, a promovării bunăstării şi protecţiei animalelor şi adopţiei câinilor din adăpostul public.

 

Print Friendly, PDF & Email