Primul târg din campania de adopții a câinilor abandonaţi de la Danyflor

Foto: Danyflor

Primăria Timișoara a lansat o campanie de adopție a câinilor fără stăpân, aflați în adăpostul public Danyflor. În cadrul campaniei, vor fi organizate cinci târguri de adopții canine, sub sloganul “Și mie îmi stă bine în lesă! Ia-mă acasă!”. Primul târg va avea loc la sfârşitul acestei săptămâni.

 

Primul târg de adopții din cadrul campaniei va fi organizat sâmbătă, 21 august, între orele 10-14, pe platforma betonată din Parcul Alpinet, între Flora și Podul Mihai Viteazul (Andrei Șaguna). 15 câini, deparazitați, vaccinați, sterilizați, microcipați și foarte sociabili îşi aşteaptă viitorii stăpâni.

Reprezentanţii Primăriei susţin că, în fiecare zi de sâmbătă la Danyflor, se derulează, cu sprijinul voluntarilor, programe de socializare pentru câinii aflaţi în adăpost, programe care fac parte din pregătirea lor pentru adopție.

Timișorenii iubitori de animale pot adopta câini și direct din adăpostul Danyflor, în fiecare zi, în timpul programului de lucru, unde sunt în jur de 400 de câini fără stăpân. Informații detaliate pot fi găsite pe pagina www.danyflor. ro sau pe pagina de Facebook a adăpostului.

Primăria invită timișoreni și asociațiile de protecție a animalelor să i se alăture în acțiunile de promovare a creșterii responsabile a animalelor de companie și adopției câinilor din adăpostul public. Propunerile, sugestiile, cererile de colaborare, participare și voluntariat pot fi trimise pe toată durata campaniei (august-octombrie 2021), pe adresa de e-mail: alexandra.pintea@primariatm.ro sau pot fi înregistrate pe site-ul primăriei, www.primariatm.ro. (sesizari/ mediu, parcuri și spații verzi/  animale fără stăpân)- https://www.primariatm.ro/sesizari-si-reclamatii/.

Print Friendly, PDF & Email