Un nou concert de colinde, susţinut la Timişoara de Corul Avocaţilor

Sursă foto: Facebook Corul Avocaţilor Timiş

Timișorenii sunt invitați, la sfârşitul acestei săptămâni, să participe la Concertul caritabil de colinde susținut de Corul Avocaților cu scopul de a strânge fonduri pentru copiii aflați în situații vulnerabile.

 

Concertul, ajuns la cea de-a patra ediție, a va avea loc la Catedrala Mitropolitană, duminică, 15 decembrie, începând cu ora 18. Publicul este așteptat cu un repertoriu îmbogățit , sub conducerea muzicală a dirijorului Codruța Niculescu, și cu o câteva surprize muzicale alături de Corul Consonante.

Concertul din acest an este închinat comemorării a 30 de ani de la Revoluția din 1989. Îi purtăm în gând și suflet pe eroii care și-au dat viața pentru reclădirea societății românești având la bază libertatea și democrația. Le purtăm recunoștință și ne înclinăm în fața sacrificului lor” declară inițiatorul corului, avocatul Paul-Filip Ciucur.

Intrarea la concert este liberă, dar sunt încurajate donațiile pentru copiii nevoiași aflați în grija Fundației United Way. Strângerea de fonduri se face atât direct, în timpul concertului, cât și în contul bancar in lei al Fundației United Way Romania (RO65 RZBR 0000 0600 1119 8261, Raiffeisen Bank), partener charity al evenimentului..

Print Friendly, PDF & Email