Concert extraordinar al Filarmonici „Banatul” Timişoara, susținut în premieră, într-un mall

Concert Filarmonica Banatul la Iulius Mall (4)Filarmonica „Banatul” Timişoara a susţinut, la mall, un spectacol special de sărbători. Oferindu-le celor prezenţi o seară magică.

 

Mii de timișoreni, prezenți duminică seara la Iulius Mall, au avut ocazia să asiste la un concert extraordinar, susținut în premieră, într-un mall, de Filarmonica „Banatul” Timişoara. Publicul, spun reprezentanţii Iulius Mall, a fost entuziasmat de programul ales special pentru sărbători și de reprezentația susținută de muzicieni și de balerine.

Melodiile de Crăciun interpretate de suflătorii care au coborât pe scenă pe scările rulante din food court, can can-ul plin de energie dansat de balerine, invitația la vals primită de spectatori, dar și piesele minunate din repertoriul universal au transformat o seară de final de decembrie într-un moment magic.

La finalul concertului, confettii colorate s-au revărsat peste public, punctând încheierea primului spectacol de muzică clasică de o asemenea anvergură găzduit de Iulius Mall Timișoara.

Print Friendly, PDF & Email