Un autocar a lovit un autoturism și a ricoșat într-o casă, la Sânnicolau Mare

Foto: ISU Timiș

Un grav accident de circulație soldat cu cinci răniți s-a produs în această după-amiază în Sânnicolau Mare, după ce un autocar a fost acroșat de un autoturism și a ricoșat într-o casă, potrivit Radio Timișoara.

 

Accidentul s-a produs după ce coducătoarea unui autoturism nu a acordat prioritate de trecere, într-o intersecție, unui autocar în care se aflau 20 de persoane. În urma impactului, autocarul a ricoşat şi a intrat într-o casă în care se aflau două persoane cu dizabilităţi.

Au fost accidentate două persoane cu handicap locomotor, care se aflau în casă în momentul în care autocarul a izbit în plin imobilul. Acestea au fost extrase de către pompieri. Conducătoarea auto este în stare gravă. Cinci persoane implicate în accident primesc îngrijiri medicale, potrivit Poliției Timiș.

În urma accidentului a fost spartă o conductă de gaz, iar pompierii asigură măsurile PSI, intervenind cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD şi opt pompieri. Toate persoanele au fost evacuate din zonă până la remedierea problemei cu ţeava de gaz spartă.

Print Friendly, PDF & Email