Sorin Munteanu: „Nu sunt de acord ca niște alegeri interne să se transforme în execuții politice”

Foto: Constantin Duma

Primarul liberal al Buziaşului, Sorin Munteanu, respinge suspendarea sau excluderea din PNL oricărui membru de partid, manifestându-şi dezacordul faţă de transformarea unor alegeri interne în execuții politice.

 

Suntem cu toții colegi în Partidul Național Liberal și nu pot să fiu de acord ca niște alegeri interne să se transforme în execuții politice, care vor devora din interior partidul nostru și vor duce la o slăbire a structurilor fără precedent”, atrage atenţia, pe pagina sa de Facebook, Sorin Munteanu, primar, la al doilea mandat, al oraşului Buziaş şi candidat la preşedinţia PNL Timiş, intrat în competiţie electorală alături de actualul preşedinte interimar al PNL Timiş, Alin Nica.

Sorin Munteanu atrage atenţia că demobilizarea electoratului și dezamăgirea acestuia prin măsuri represive nejustificate „nu au fost dezideratele pe care ni le-am propus atunci când am format echipa PNL pentru alegerile locale din 2020”.

Acesta îi roagă public pe preşedintele interimar Alin Nica şi pe secretarul general al PNL Timiş, Dănuţ Groza,să înceteze cu aceste demersuri şi să pornească discuţiile de conciliere şi unificare a partidului. Vocea mea nu este o voce singulară, ci exprimă convingerea majorităţii colegilor primari si a membrilor de partid”.

Sorin Munteanu transmite că este alături de toți membrii PNL Timiș și se opune cu fermitate sancțiunilor de orice natură luate împotriva membrilor partidului.

 

Print Friendly, PDF & Email