„Regina Maria”, prima policlinică din vestul ţării, deschisă într-un mall

Spital Regina Maria Timisoara (3)La Timişoara a fost deschisă Clinica Regina Maria, cea mai mare din vestul ţării, dotată cu echipamente de înaltă performanță, unde cazurile medicale sunt abordate de o echipă multidisciplinară.

 

Rețeaua de sănătate Regina Maria a deschis, ieri, la Timișoara, în incinta Iulius Mall, la etajul 1, prima unitate medicală din vestul țării, cu o investiție totală de un milion de euro. Noua clinică este una dintre cele mai mari ale Rețelei, având o suprafață de o mie de metri pătraţi și 16 cabinete medicale. 

Pe lângă principalele specialități pentru adulți și copii, Policlinica Regina Maria, din Timişoara, are un centru de medicina muncii, un laborator regional de analize medicale – care poate deservi întreaga comunitate din vestul țării și efectuează o gamă completă de analize medicale, printre care: teste de alergologie, anatomie patologică, biochimie, biologie moleculară, citologie, hematologie și microbiologie – și un punct de recoltare.

Policlinica Regina Maria, din Timișoara are peste 20 de specialități medicale – printre care: alergologie și imunologie clinică, boli infecțioase, cardiologie pentru adulți și copii, pediatrie, dermatologie, ecografie, endocrinologie, medicină internă, obstetrică-ginecologie, ORL –, este dotată cu echipamente de înaltă performanță și are o echipă formată din 30 de medici, cazurile medicale fiind abordate de o echipă multidisciplinară.

Noua clinică Regina Maria, din Timișoara, aduce o serie de beneficii pacienților săi, facilitându-le accesul la servicii medicale moderne, disponibile chiar și pe telefonul mobil, şi anume:

Dosar medical electronic care include întregul istoric medical al pacienților (rezultatele analizelor medicale, istoricul consultațiilor și intervențiilor la medicii din Rețea). Pacienții pot accesa informațiile vitale despre sănătatea lor, în „Contul Meu” – o secțiune complet securizată, disponibilă  pe site-ul www.reginamaria.ro.

Platforma „Întreabă un medic” datorită căreia acienții au posibilitatea să adreseze online întrebări medicilor Rețelei, urmând să primească răspunsuri în 48 de ore (www.reginamaria.ro/intreaba-un-medic).

Aplicație de mobil în baza căreia pacienții pot accesa instant rezultatul analizelor și pot realiza programări electronice.

Hotline medical 24/7 și „Sfatul medicului” care ajută pacienții să acceseze asistență de urgență și recomandări medicale prin telefon, nonstop. 

7 canale de feedback prin care Rețeaua centralizează opiniile pacienților cu privire la medici și serviciile oferite în Rețea, inclusiv un chestionar de satisfacție pe care pacienții îl primesc pe email, după vizita în clinică.

Eveniment lansare Regina Maria Timisoara Lucian Florea si Fady ChreihPrezent, ieri, la Timişoara, la inaugurarea Clinii Regina Maria, Fady Chreih, directorul general al Rețelei de Sănătate Regina Maria, a declarat că această primă clinică din Timișoara a fost deschisă în Iulius Mall, întrucât ritmul de viață al populaţiei a devenit mai alert, iar serviciile de sănătate trebuie să se coreleze cât mai bine cu programul și stilul de viață al pacienților. „Suntem onorați să fim prezenți în «mica Vienă» de pe Bega – un oraș în care am descoperit că inovația și diversitatea sunt cuvinte de ordine. Aspirăm să devenim prima opțiune a bănățenilor în materie de servicii medicale și să demonstrăm că suntem un partener de încredere pentru comunitatea locală de business”, a mai spus Fady Chreih.

Oficialii Reţelei de Sănătate Regina Maria mai spun că Timişoara reprezintă o prioritate în planurile lor de dezvoltare. De aceea, în următorul an, furnizorul privat de servicii medicale intenționează să se extindă în ansamblul urbanistic Openville, din imediata apropiere a Iulius Mall Timişoara.

În cifre, Reţeaua de sănătate Regina Maria înseamnă 24 de locații proprii, patru spitale, două maternități, şase campusuri medicale, şase centre de imagistică, 13 laboratoare acreditate, o bancă proprie de celule stem și peste 180 de policlinici partenere în țară, reunind peste 3.000 de angajați și colaboratori. În plus, furnizează peste 300.000 de pachete de prevenție către angajații din companii.

Print Friendly, PDF & Email