Raul Ambruș: „Alin Nica m-a eliminat de pe buletinul de vot”

Raul Ambruș și Claudiu Chira. Foto: Facebook Raul Ambruș

După ce  PNL Timiș a transmis că este suspendat statutar, invalidându-i candidatura la alegerile de mâine, pentru șefia PNL Timișoara, Raul Ambru anunță că îl susține pe Claudiu Chira, acuzându-l pe Alin Nica de faptul că l-a eliminat de pe buletinul de vot și că decizia suspendării nu a fost luată de Curtea de Arbitraj a PNL de la București.

 

”La alegerile de mâine îl voi susține pe Claudiu Chira pentru a fi viitorul președinte al PNL Timișoara”, a anunțat în seara aceasta, pe pagina sac de Facebook, Raul Ambruș, care își depusese candidatura pentru alegerile de sâmbătă, 31 iulie, pentru șefia PNL Timișoara.

Potrivit acestuia, Comisia de Arbitraj Județeană a PNL Timiș, „condusă de Andrei Zorilă și controlată de Alin Nica și Dănuț Groza, a decis, în urmă cu câteva zile, că suspendările din partid sunt statutare, chiar dacă există o decizie de la nivel național că pe perioada alegerilor suspendările sunt interzise. Alin Nica și gașca sa au mers mai departe și nu au luat în seamă nicio prevedere a forurilor superioare și au făcut publică decizia județeană abia în această seară, pentru a crea haos și dezbinare în partid. Ca urmare, Comisia de Organizare a alegerilor din 31 iulie, controlată de cei doi, mi-a respins candidatura și astfel și-au văzut împlinit visul de a-mi bloca dreptul de a vota și de a fi ales.”

Curtea de Arbitraj națională, mai spune Raul Ambruș, nu a spus nimic despre contestațiile pe care le-a depus. „În schimb a mințit conducerea județeană interimară care a trimis un comunicat mincinos către mass-media în care susține că decizia menținerii suspendării a fost luată de Curtea de Arbitraj de la București. După cum vedeți, abuzurile nu se opresc nici în seara de dinaintea alegerilor și nici repetatele apeluri și decizii de la nivel național nu au efect asupra conducerii PNL Timiș”.

Raul Ambruș anunță că la alegerile de mâine îl va susține pe Claudiu Chira: „Voi fi acolo, împreună cu toată organizația PNL Timișoara, pentru a susține candidatura lui Claudiu Chira!”

 

Citiți și: Raul Ambruș, candidat la șefia PNL Timișoara, suspendat din PNL

Print Friendly, PDF & Email