Raliul Carpați Retro 2021, cu maşini de epocă, ajunge la Timişoara

Foto: Retromobil / Facebook

Raliul Carpați Retro 2021, la care participă doar maşini de epocă, ajunge, la finalul acestei săptămâni, în Timiș.

 

Raliul Carpați Retro 2021 va avea loc, sâmbătă, 27 august, de la ora 10. Punctul de plecare va fi din Piaţa Unirii, mergând apoi prin Lugoj și Fârdea, cu un scurt popas la Muzeul „Traian Vuia”. Seara, după finalul competiţiei, care va avea loc la Muzeul Satului Bănățean, urmează Festivitatea de premiere care va avea loc la Ibis Timisoara City Center.

Cu o zi înainte, vineri, 27 august, Carpați Retro 2021 va fi la Muzeul Regal al Automobilului de la Săvârșin și la Atelierul Auto al Regelui Mihai.

Foto: Retromobil / Facebook

Carpați Retro 2021 este un eveniment, ajuns la cea de a XXII-a ediţii, organizat de filialele Retromobil Arad și Retromobil Timiș, cu sprijinul Autorităţii Naționale FIVA pentru România. Parteneri de organizarea evenimentului din vestul ţării sunt Fundația Colecția Familiei Regale a României, Ibis Timişoara City Center, Consuel Transport, Chronofun, Consiliul Județean Arad şi Primaria Săvârșin.

Carpați Retro promovează descoperirea patrimoniului turistic, arhitectural, cultural și istoric din România. Scopul evenimentului este de a permite colecționarilor de vehicule de epocă să își conducă vehiculele în condiții optime de siguranță și să pună în valoare patrimoniul pe care îl constituie aceste vehicule.

Print Friendly, PDF & Email