O caravana formată din mașini retro va opri la Timişoara

Caravana automobilistică „Go Romania!”, formată din mașini retro românești și poloneze produse în anii 1950-1989, sosește în Timiş.

 

Caravana automobilistică Go Romania!, aflată la cea de-a treia ediție, este organizată de Ambasada României la Varșovia și Camera Bilaterală de Comerț și Industrie Polono-Română.

Caravana automobilistică Go Romania! se desfășoară în perioada 7-18 iunie și are ca scop consolidarea vizibilității si activității României pe piața poloneză de turism. Aceasta  se deplasează pe traseul Cracovia – Satu Mare – Marghita – Oradea – Arad – Timișoara – Lugoj – Caransebeș – Drobeta-Turnu Severin – Craiova – Tismana – retur, constituindu-se drept un eveniment de diplomație publică de promovare a Via Carpatia , proiect rutier regional.

La Timişoara, cele 20 de automobile incluse în caravan – mărci precum Dacia, Fiat Polski, Warszawa, Sirena, Oltcit sau Aro –, vor fi expuse mâine, 11 iunie, între orele 9.30 – 12, în parcarea Consiliului Județean Timiș.

„Caravana este o bună ocazie de promovare a județului nostru în rândul polonezilor. Nu de puține ori am vorbit despre potențialul turismului în Timiș, tocmai pentru că știu cât de important este să ne dezvoltăm și dincolo de ceea ce avem de oferit ca pol de afaceri. Orice efort de promovare este binevenit. Mai mult, proiectul ‹‹Via Carpatia›› este de maxim interes pentru noi. Punerea lui în practică ar fi un important motor de dezvoltare economică și socială”, spune președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

Print Friendly, PDF & Email