Maia Morgenstern, în „Liliacul”, spectacol extraordinar de Revelion, la Opera Națională Timișoara

Foto: Opera Națională Timișoara

Opereta “Liliacul”, de Johann Strauss încheie și acest an spectacolele de la Opera Națională Română din Timișoara. Maia Morgenstern face parte din distribuție.

 

Spectacolul, în limba română, va începe marți, 31 decembrie, de la ora 18, și îi are în distribuție pe Cristian Rudic (Eisenstein), Renata Vari (Rosalinda), Octavian Vlaicu (Frank), Gabriella Varvari (Orlovski), Cristian Bălășescu (Alfred), Dan Patacă (dr. Falke), Mircea Dan Petcu (dr. Blind), Cristina Vlaicu (Adela), Suzana Vrânceanu (Ida), Maia Morgenstern (Frosch) și Gabriel Mulea (Ivan).

Regia artistică, decorurile şi costumele sunt realizate de Mario de Carlo, coregrafia este semnată de Carmen Cojocaru, concert maeştri sunt Ovidiu Rusu și Corins Murgu, maestru de cor este Laura Mare, iar conducerea muzicală va fi asigurată de Peter Oschanitzky.

Invitați speciali sunt balerinii sunt Andreea Mirea și Ovidiu Matei Iancu.

Biletele pot fi cumpărate de la casieria Operei, de pe str. Mărășești nr. 2, zilnic între orele 11-19, cu excepția zilei de sîmbătă. Rezervări se pot face la numărul telefon 0256.20.12.86 sau pe adresa de e-mail:  bileteoperatimișoara@yahoo.com.

 

Print Friendly, PDF & Email