Echipe mobile fac vaccinare la domiciliu, în Timişoara

Foto: Automobile Bavaria Timişoara

La Timișoara funcţionează de azi opt echipe mobile pentru vaccinarea la domiciliu a persoanelor care nu se pot deplasa, precum și a aparținătorilor acestora care locuiesc la aceeași adresă. Transportul este asigurat cu BMW-uri puse la dispoziţie de Automobile Bavaria Timişoara.

 

Fiecare echipă a fost dotată cu un autoturism BMW, autoturism oferit Primăriei Timişoara de către Automobile Bavaria Timișoara, reprezentanța zonală a importatorului oficial ce reprezintă în România producătorul bavarez de automobile BMW. Fiecare echipă de vaccinare este formată din patru persoane: un șofer, de la Societatea de Transport Public Timişoara, un medic și doi asistenți.

Persoanele vârstnice care nu se pot deplasa sau sunt imobilizate la pat, precum și aparținătorii împreună cu care locuiesc și care doresc să beneficieze de acest serviciu pot suna la call-centerul Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara: 0356 406 517, transmit reprezentanţii Municipalităţii. Persoanele care vor beneficia de acest serviciu vor fi anunțate în prealabil de vizita acestor echipe.

Sursă foto: Primăria Timişoara

Programul de vaccinare la domiciliu este realizat de Primăria Timișoara împreună cu Direcția de Sănătate Publică Timiș, fiind coordonat de celula interinstituțională creată special pentru vaccinare și realizat în parteneriat logistic cu Automobile Bavaria Timișoara.

La sfârşitul săptămânii trecute, Automobile Bavaria Timișoara și Primăria Timișoara au semnat un protocol de parteneriat pentru asigurarea serviciului public de transport rapid destinat persoanelor vulnerabile care au nevoie de sprijinul Municipalității în perioada carantinei. Prin intermediul acestui protocol, sunt puse la dispoziția Primăriei Timișoara opt automobile BMW, dintre care șase electrice și două modele cu emisii reduse de noxe. Serviciile de transport rapid destinate persoanelor vulnerabile, care vor fi realizate în perioada carantinei, sunt integral gratuite și oferite permanent, 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână.

Print Friendly, PDF & Email