Claudiu Chira, preşedinte interimar al PNL Dumbrăvița

Sursă foto: Facebook / Claudiu Chira

Biroul Permanent Județean interimar al PNL Timiș l-a numit pe deputatul Claudiu Chira în funcția de președinte interimar al Organizației PNL din Dumbrăvița.

 

Biroul Permanent Județean interimar al PNL Timiș a decis să numească un președinte interimar la Dumbrăvița după demisia din funcția de președinte a lui Sorin Drăgoi, în urma pierderii alegerilor pentru funcția de primar al comunei.

Claudiu Chira urmează să își aleagă o echipă de conducere pentru Biroul Local și să pregătească alegerile din această organizație, transmite PNL Timiş.

„Le mulțumesc colegilor mei pentru încredere și îmi asum această poziție extrem de importantă pentru PNL Timiș. În cel mai scurt timp, îmi voi face o echipă pentru a asigura organizarea alegerilor interne și apoi, cu o conducere definitivă, PNL Dumbrăvița vă începe pregătirea pentru câștigarea Primăriei în 2024. Avem oameni buni, entuziaști și foarte corecți și sunt sigur că, împreună, putem contribui la o construcție durabilă și le putem oferi oamenilor din Dumbrăvița o alternativă viabilă pentru următoarele alegeri. Nu avem agende paralele și nici alte interese decât să servim cât mai bine interesul comunității noastre”, declară deputatul PNL Claudiu Chira.

Print Friendly, PDF & Email