PMP Timiș are un nou președinte interimar

Partidul Mișcarea Populară Timiș are un nou președinte interimar, în persoana domnului Radu Șumălan.

 

Decizia numirii unui preşedinte interimar al Organizaţiei Timiş a PMP a fost luată ieri seară, la propunerea preşedintelui partidului, Roxanei Iliescu. După alegerile din iunie 2016, aceasta ocupă funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Județean Timiș.

Roxana Iliescu a luat decizia de a renunţa la conducerea PMP Timiş motivând că funcţia administrativă, de la CJ Timiş, este o responsabilitate foarte mare, problemele județului și ale timișenilor fiind multe și stringente. „Tocmai de aceea, am decis să renunț la funcția de conducere a PMP Timiș, cel puțin pentru o perioadă de timp. În urma consultării cu domnul președinte, Traian Băsescu, am ajuns la concluzia că domnul profesor Radu Șumălan este cel mai potrivit pentru a ocupa funcția de președinte interimar al organizației județene”, a explicat Roxana Iliescu.

Radu Șumălan, profesor universitar dr. la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Verinară a Banatului, va ocupa funcția de președinte interimar al PMP Timiș până la organizarea alegerilor, care vor avea loc în această primăvară.

Print Friendly, PDF & Email