Călin Dobra, președintele interimar al PSD Timiş

Organizația Județeană Timiș a Partidului Social Democrat are, de astăzi, oficial, președinte interimar.

 

Decizia numirii în funcţia de preşedinte interimar al PSD Timiş a lui Călin Dobra a fost luată în Comitetul Național Executiv al PSD, anunţă organizaţia judeţeană a social-democraţilor.

„Este o decizie a Comitetului Executiv, până la organizarea alegerilor, dar, chiar dacă e pe perioadă interimară, presupune multă responsabilitate. PSD Timiș este o organizație mare, care nu e ușor de condus. Noi, în Timiș, formăm o echipă solidă care are obligația de a duce la bun sfârșit un program asumat în 2016, un program bazat pe nevoile și dorințele timișenilor. Vom face în continuare echipă și ne vom canaliza energia pe aplicarea proiectelor noastre. Am mare încredere că vom duce la bun sfârșit ceea ce ne-am propus. Le mulțumesc colegilor pentru încrederea pe care mi-au acordat-o”, a transmis Călin Dobra, președintele interimar al PSD Timiș.

În iulie anul trecut, după căderea Guvernului Grindeanu şi după ce CEx al PSD decisese excluderea din partid a lui Sorin Grindeanu, care a fost şi preşedinte al PSD Timiş, Petru Andea declara că, alături de Dorel Căprar, de la PSD Arad, fusese desemnat, de către conducerea partidului să se ocupe de coordonarea activității filialei judeţene, până la alegerea noului președinte. Decizia a stârnit nemulţumiri. Astfel că, la câteva zile după aceea, după o vizită la Timişoara a secretarului general al PSD, Marian Neacşu, s-a stabilit ca președintele executiv al PSD Timiș, Călin Dobra, să asigure interimar conducerea filialei judeţene.

Print Friendly, PDF & Email