Andreea Raicu lansează, la Timişoara, o carte şi un îndemn: „Descoperă-te”

Andreea Raicu şi lansează la Timişoara cartea „Descoperă-te”, un cumul de bune practici pentru orice femeie modernă care încearcă să-și găsească un traseu fericit într-o lume cosmopolită.

 

Volumul Descoperă-te vine ca un îndemn pentru femeile care simt nevoia de liniște și echilibru. Apărută la Editura Curtae Veche, cartea este rezultatul a numeroase trăiri pe care Andreea Raicu a învățat să le gestioneze și să ajungă să aibă o liniște interioară aparte.

Lansarea va avea loc la librăria Cărturești Mercy, în 12 decembrie, de la ora 18.30.

Descoperă-te este mai mult decât o carte, spun  editorii. Este un cumul de bune practici pentru orice femeie modernă care încearcă să-și găsească un traseu fericit într-o lume cosmopolită: „Ia-o de mână pe Andreea Raicu, așa cum ai face cu o prietenă dragă și răspunde chemării ei de a savura cu nesaț călătoria către ce vrei să devii, cu mult mai de preț decât goana cea de toate zilele spre închipuita fericire”.

Potrivit Andreei Raicu, împlinirea nu stă în relația cu cântarul, frumusețea autentică nu își dă întâlnire cu bisturiul, iar micile lucruri pe care oamenii le consideră defecte fizice au mai mult farmec decât perfecțiunea construită ca un castel din farduri, fond de ten și pudră.

E important să învățăm să ne găsim liniștea interioară, să ne oprim și să vedem ce este înăuntrul nostru, să ne întrebăm ce ne place, ce ne dorim, ce ne face fericiți”, este mmesajul Andreei Raicu pentru cititorii săi.

Descoperă-te vine cu sfaturi și rețete practicate de autoare pe trei paliere extrem de importante în viața oricărei femei: sănătate, frumusețe și dezvoltare personală. Conținutul cărții se dovedește extrem de util, mai ales în ceea ce privește stilul de viață, fiind presărat cu idei practice despre gătit, îngrijire și întreținere corporală, terapii și valori personale.

Print Friendly, PDF & Email