Mircea Cărtărescu lansează „Solenoid” la Timişoara

Mircea Cartarescu-Solenoid Foto timponlineMircea Cărtărescu este invitatul special al celei de-a cincea ediţii a Salonului de Carte Bookfest Timişoara.

 

Salonul de Carte Bookfest începe seria evenimentelor programate pentru acest an cu o nouă ediţie organizată la Timişoara, în perioada 31 martie – 3 aprilie, la Centrul Regional de Afaceri (vizavi de Sala Olimpia).

Scriitorul Mircea Cărtărescu este invitatul special al acestei a cincea ediţii Bookfest Timişoara, spun reprezentanţii organizatorului acestui eveniment, Asociaţia Editorilor din România, principala asociaţie profesională a editorilor de carte din România, care reuneşte editori din toate domeniile de interes cultural. Aceştia anunţă că Mircea Cărtărescu îi aşteaptă pe timişoreni la Bookfest sâmbătă, 2 aprilie, când îţi va lansa cel mai recent succes editorial Solenoid, volum apărut la Editura Humanitas, şi va acorda autografe.

Organizatorii Bookfest Timişoara promit şi pentru această ediţie „un program bogat în evenimente, care îi va ţine pe vizitatori aproape de cele mai importante apariţii editoriale şi de cei mai apreciaţi autori români ai momentului”. Momentan, devoalate sunt, pe lângă venurea lui Mircea Cărtărescu, proiectarea filmului Son of Saul, recent premiat cu Oscar, şi un recital excepţional al formaţiei de muzică veche Trei Parale.

În cele patru zile ale Bookfest, publicul este aşteptat cu lansări de carte, sesiuni de autografe şi dezbateri la care vor participa scriitori şi personalităţi din alte domenii ale culturii româneşti, concerte şi cinema de artă gratuit.

Print Friendly, PDF & Email