Activitatea Iulius Town Timișoara, parțial și temporar suspendată

Începând de azi, Iulius Town Timișoara își suspendă temporar activitatea de retail. „Este o măsură de protecție și responsabilitate, susținută prin emiterea Ordonanței Militare nr. 2 din 21 martie 2020”, anunță reprezentanții mall-ului. În continuare, timișorenii vor avea la dispoziție locațiile cu produse alimentare și de necesitate.

 

Hypermarketul Auchan va fi în continuare deschis zilnic, în intervalul orar 8-21. Pentru siguranța clienților, cel mai mare hypermarket din Timișoara, de peste 10.000 mp, a luat măsuri de protecție care, pe lângă spațiul generos alocat cumpărătorilor, presupun dezinfectarea frecventă a tuturor cărucioarelor și suprafețelor de contact, dar și punerea la dispoziția acestora de soluții pentru dezinfectarea mâinilor. Totodată, accesul este facil, fără timp de așteptare pentru intrarea în hypermarket, iar stocul este aprovizionat zilnic la toate categoriile de produse.

În același timp, pentru a facilita accesul clienților către locațiile cu produse de strictă necesitate, parcarea subterană Mall Parking, amplasată sub hypermarketul Auchan, este fără plată.

În Iulius Town Timișoara rămâne deschisă și Policlinica „Regina Maria”, în intervalul orar 7.30-20. Farmacia HelpNet funcționează de la ora 8 la ora 21, iar Sensiblu, de la 12 la 20 În cazul dm drogherie markt, programul este 10.-20. Continuă să funcționeze și Animax și Zoomania, cu produse veterinare, dar și curățătoria Lava & Cuce, în intervalul orar 12-20.

„Vă rugăm să vă luați toate măsurile de autoprotecție când mergeți la cumpărături și să păstrați distanța de minimum un metru față de alte persoane. Pe primul loc este sănătatea și siguranța tuturor. Este momentul să ne bucurăm cu toții de familie și să îi protejăm pe cei dragi. Luăm o pauză astăzi, ca să ne reîntoarcem cu energie când totul va fi bine!”, transmit oficialii Iuliius Town Timișoara.

Print Friendly, PDF & Email