Investiţie în viitor a Forţei Civice Timiş

Liceului Tehnologic “Traian Grozăvescu” din Nădrag i-au fost donate peste 160 de cărţi

Donarea unui fond de carte constituit din peste 160 de manuale de specialitate şi volume de beletristică a reunit vineri, 1 noiembrie, la liceul din Nădrag, un grup de cadre didactice şi o echipă de membri şi simpatizanţi ai Forţei Civice Timiş. Oameni animaţi de convingerea că de educarea generaţiei aflate acum pe băncile şcolii depinde şansa viitoare de redresare a României.

O acţiune cu miză pe termen lung

8O echipă de membri şi simpatizanţi ai partidului Forţa Civică Timiş, alături de susţinători ai liderului naţional al F.C., Mihai Răzvan Ungureanu, au continuat vineri, 1 noiembrie, seria donaţiilor de carte iniţiată în primăvara acestui an.

De această dată, atenţia echipei F.C.Timiş s-a îndreptat înspre nevoile elevilor Liceului Tehnologic “Traian Grozăvescu”, din Nădrag, unde au fost donate peste 160 de manuale de specialitate şi volume de beletristică. Toate cărţile oferite au fost obţinute din donaţii, din colecţiile personale ale iniţiatorilor acţiunii.

La evenimentul de vineri au participat directorul Liceului Tehnologic “Traian Grozăvescu”, din Nădrag, profesorul Cristian Stoiconi, liderul F.C. Timiş, Andrei Văcaru, membri şi simpatizanţi ai organizaţiei locale a F.C., şi ai F.C, Timiş. La originea acestei iniţiative, care nu este una singulară, stă Organizaţia de Tineret şi Studenţi a F.C. Timiş.

Donare de carte şi la Biblioteca Orăşenească Sânnicolau Mare

Un eveniment similar a avut loc în data de 24 mai, când, împreună cu membri ai organizaţiei locale Sânnicolau Mare, au fost donate peste 220 de volume Bibliotecii Orăşeneşti din localitate. Acţiunea demarată în primăvară s-a intitulat ”Donează o carte pentru Sânnicolau Mare” şi a fost organizată de filiala F.C. Sânnicolau Mare, cu sprijinul Biroul Permanent Judeţean Timiş. Dintre cele 227 de volume donate atunci, mai mult de 50 au fost cărţi noi, care au intrat în fondul de carte al Bibliotecii Sânnicolau Mare.

Potrivit informaţiilor oferite de liderul F.C. Timiş, Andrei Văcaru, acţiunile de donare de carte se înscriu într-o serie de manifestări cu caracter civic şi politic organizate şi desfăşurate de filialele locale ale partidului F.C. în Timiş.

Forţa Civică Timiş a mai derulat în trecut astfel de acţiuni menite să stimuleze exersarea de către timişoreni a spiritului civic. Printre acestea s-au numărat demersul de încurajare a producătorilor autohtoni de alimente, precum şi Petiţia privind abandonarea de către U.S.L. a demersurilor privind accederea României în Spaţiul Schengen.

Print Friendly, PDF & Email