BMW X5 furat din Italia, depistat la Cenad

BMW X5 furat Foto Politia de Frontiera TimisoaraPoliţiştii de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad au depistat, luni după-amiază, un român care conducea un autoturism BMW ce figura în bazele de date ca fiind furat din Italia din anul 2007.  

 

În urma verificărilor efectuate asupra autoturismului, un BMW X5, fabricat în anul 2002, poliţiştii de frontieră au descoperit că acesta figurează în baza de date semnalat ca fiind furat din Italia, din 2007, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara. Şoferul, S. Ionuţ, în vârstă de 22 de ani, le-a declarat poliţiştilor de frontieră că nu ştia că autoturismul este furat şi că l-ar fi cumparat în anul 2013 de la un cetăţean turc, contra sumei de 13.500 de euro.

Agentul Mihaela Leş, purtătorul de cuvânt al ITPF Timişoara, anunţă că poliţiştii de frontieră timişeni continuă cercetările, până la finalizarea anchetei, autoturismul fiind indisponibilizat. Pe numele şoferului a fost deschis un dosar penal, pentru furt.

Print Friendly, PDF & Email