Un copil din familia Cârpaci a furat maşina tatălui său şi a lovit o tânără pe o trecere de pietoni din Timişoara

Politist rutieristUn băiat de 13 ani din familia de romi Cârpaci din Timişoara a furat maşina tatălui său şi a lovit o tânără, pe o trecere de pietoni, apoi a fugit de la locul accidentului.

 

Poliţia Timiş anunţă, printr-un comunicat, că, joi seara, un băiat de 13 ani a accidentat o tânără de 20 de ani, care traversa pe o trecere de pietoni. „Minorul a condus un autoturism pe bulevardul 16 Decembrie, din Timişoara, iar la un moment dat a accidentat un pieton care traversa prin loc marcat şi semnalizat corespunzător, după care a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea Poliţiei. În urma accidentului, pietonul, o tânără de 20 de ani, din localitatea Călineşti, judeţul Maramureş, a suferit răni uşoare”, se arată în comunicatul IPJ Timiş.
Poliţiştii au reuşit să îl prindă pe copil, la scurt timp după producerea accidentului. Potrivit unor surse din Poliţie, citate de Mediafax, băiatul face parte din familia de romi Cârpaci. El a furat cheile maşinii tatălui său, apoi a plecat cu maşina în oraş.

În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea Poliţiei.

Print Friendly, PDF & Email