„Îndrăgostiţi de carte la Cărtureşti”

Campanie CarturestiLibrăriile Cărturești din Timişoara anunţă că, între 10 şi 24 februarie, pentru orice achiziție de carte oferă un cupon de reducere de 20% la orice carte în limba română şi 10% la decorațiuni, ceaiuri și accesorii de ceai.

 

Să fii îndrăgostit de cărți nu este o metaforă, ci o realitate pe care o recunoaștem în privirea celor ce petrec adesea ore în șir în fața rafturilor din librărie răsfoind, zâmbind, căutând și găsind următorul volum care să-i cucerească”, îşi explică reprezentanţii Librăriilor Cărtureşti această acţiune. Adăugând că un alt simptom al îndrăgostirii de o carte este insomnia provocată de o poveste care te ține treaz în miez de noapte, chiar și după ce ai parcurs ultimul rând, și care te învăluie în regretul de a nu fi prizonier pentru trei vieți într-o carte frumoasă, care să nu se mai termine.

Cărțile nu diferă mult de oameni: și de ele te apropii și te desparți, le regăsești și redescoperi, şi, mai mult de atât, cu multe cărți vei schimba mai multe emoții decât o vei face cu unele persoane. Fragile și lipsite de capacitatea de a se deghiza, cărțile se dezvăluie și cresc galateic sub ochii de Pygmalion ai fiecărui cititor, răsturnând mereu balanța de putere dintre îndrăgostit și obiectul afecțiunii”, spune, într-un comunicat de presă remis redacţiei, Diana Petruţ, PR Cărtureşti Timişoara.

Print Friendly, PDF & Email