Justiţia sub asediu politic. Cum o apărăm?

O dezbatere pe tema modului în care poate fi apărată Justiţia aflată sub asediu politic, la care participă un fost ministru al Justiţiei şi un judecător, va fi organizată la Timişoara, la începutul săptămânii viitoare.

 

Asociaţia pentru Comunicare Vizuală „Video Vest” în colaborare cu Federaţia Iniţiativa Timişoara invită publicul interesat la o dezbatere despre asediul politicului asupra Justiţiei, dezbatere organizată sub titlul: Justiţia sub asediu politic. Cum o apărăm?.

Evenimentul va avea loc luni, 3 decembrie, între orele 15 – 17, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Eugen Tudoran” Timişoara.

Puterea politică versus justiţia independenta, o confruntare care a dominat scena publică a ultimilor doi ani, cu adevăruri, cu manipulări, cu minciuni. Toate aceste aspecte vor fi aduse în discuţie într-o dezbatere cu doi dintre cei mai relevanţi apărători ai statului de drept: judecătorul Cristian Danileţ, fost membru al Consiliului Superior al Magistraturii, şi Cristian Diaconescu, fost ministru al Justiţiei. Dezbaterea va fi moderată de jurnalista Brînduşa Armanca.

Print Friendly, PDF & Email