Intermezzo muzical, de 8 martie, pentru angajatele Spitalului Judeţean din Timişoara

Foto: SCJU Timişoara

Directorul Spitalului Judeţean din Timişoara, medicul Dorel Săndesc, și-a onorat colegele, de 8 martie, prin intermediul unui intermezzo musical susţinut de soliști ai Operei Naționale din Timișoara.

 

Toate angajatele Spitalului Clinic Județean de Urgență “Pius Brînzeu” din Timișoara au fost invitate astăzi în amfiteatrul spitalului la un mic intermezzo muzical, oferit în dar, de 8 Martie, de managerul spitalului, medicul Dorel Săndesc.

“A fost prilejul potrivit pentru a le sublinia cât de important  este rolul pe care îl au în angrenajul imens al spitalului, cât de importantă este munca pe care o depun zilnic în spital, mulțumindu-le  pentru dăruirea cu care se împart între profesiunea aleasă și familii și pentru prezența lor delicată, cochetă și puternică, totodată”, spun reprezentanţii spitalului.

Foto: SCJU Timişoara

Soliștii invitați ai Operei Naționale Române din Timișoara împreună cu directorul instituţiei, Cristian Rudic, au susținut un intermezzo muzical pe scena amfiteatrului.

“Le prețuim și le asigurăm de toată dragostea! Sunt colegele noastre, caractere puternice și frumoase, ce ne stau alături zilnic și înnobilează această grea meserie, prin feminitatea lor”, transmite dr Dorel Săndesc.

 

Print Friendly, PDF & Email