Ziua porţilor deschise la Societatea de Transport Public Timişoara

Foto: STPT

Societatea de Transport Public Timişoara va organiza pe timpul programului Şcoala Altfel, în perioada 27 februarie – 3 martie, activităţi de tip Ziua porţilor deschise, lansând astfel o invitație tuturor cadrelor didactice şi elevilor din Timișoara interesaţi să participe.

 

Evenimentul, spun reprezentanţii Societăţii de Transport Public Timişoara, îşi propune creşterea deschiderii faţă de utilizatorii serviciului public de toate vârstele, prin accesul acestora la activităţile zilnice ce se desfăşoară în Depoul situat în bulevardul Dâmboviţa nr.67

Pe durata desfăşurării programului Şcoala Altfel, în intervalul orar 8-16, STPT poate pune la dispoziţia doritorilor, în limita disponibilităţii şi programării prealabile, tramvaiul turistic TramTur care poate realiza circuitul Piaţa Libertăţii  – depoul Dâmboviţa şi retur la punctul de plecare din Piaţa Libertăţii. În Depoul din bulevardul Dâmboviţa, nr.67, elevii pot vizita incinta pentru a se familiariza cu activitatea angajaţilor STPT din Secţiile Tramvaie, Auto-autobuze electrice, Troleibuze etc.

Din motive de siguranţă, transmit oficialii STPT, capacitatea recomandată pentru o călătorie este de maximum 30 elevi cu însoţitori, pe circuit (plecare din Piaţa Libertăţii, cu retur în aceeaşi staţie de plecare).

Rezervarea locurilor se poate face începând cu data de 6 februarie, la numărul de telefon 0768 329 681, urmând a confirma călătoria printr-o solicitare adresată Societăţii de Transport Public Timişoara, la adresa de email: birou.marketing@stpt.ro.

Print Friendly, PDF & Email