Ziua Naţională a Contabilului, sărbătorită şi la Timişoara

ziua-nationala-a-contabilului-romanCorpul contabililor profesionişti din România sărbătorește, la 21 septembrie, Ziua Naţională a Contabilului.

 

Filiala Timiș a Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România sărbătorește miercuri, 21 septembrie, Ziua Naţională a Contabilului.

La eveniment sunt invitați toţi profesioniştii contabili, indiferent de statut, angajaţi sau în practică liberă, membri sau nemembri ai CECCAR. Vor fi acordate diplome și distincții profesioniștilor contabili și cabinetelor de contabilitate cu performanțe deosebite.

Este o zi deosebită, plină de de simboluri înțelese îndeosebi de noi, profesioniștii contabili: este ziua echinocţiului dintre vară şi toamnă, când ziua este egală cu noaptea și este marcat începutul zodiei Balanţă. Iar unul dintre instrumentele profesiei contabile este bilanțul, aflat în permanent echilibru echilibrul între «ce avem» și «ce datorăm». Ponderați în misiunea noastră profesională, cu mare grijă de banii altora, fie ai investitorilor, partenerilor de afaceri sau ai statului profesioniștii contabili au un rol deosebit de important în viața socială și economică a unei țări”, declară prof. univ. dr. Ovidiu Constantin Bunget, președintele Filialei Timiș a Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România.

Șirul evenimentelor va continua cu ediția aniversară a Congresului Profesiei Contabile din România, CECCAR 95 ani – Profesia contabilă în era digitală. Provocări și tendințe, care va avea loc la București, în 23-24 septembrie, și cu Balul Expertului Contabil, care va fi organizat la Timișoara, în 30 septembrie.

Print Friendly, PDF & Email