Ziua internațională a jocului, celebrată la Timişoara

Măști, costume, culoare, toate vor prinde contur pentru câteva ore în colțul Pieței Unirii, pe pietonala Vasile Alecsandri, sâmbătă,  27 mai, de la ora 18. La Jocurile copilăriei, un eveniment organizat de femeile liberale.

 

Părinți, bunici și copii sunt așteptați să se joace, să râdă, să se simtă bine, anunţă Organizaţia Femeilor Liberale Timiş. Femeile liberale – organizatoare ale unui eveniment dedicat Zilei internaționale a jocului (27 mai) şi, ca un preambul, Zilei internaționale a copilului – le propun celor care vor fi prezenţi să intre în joc: de la mimă, la telefonul fără fir, sfoara, statuia și multe alte jocuri. Nu vor lipsi activitățile creative, concursurile de desene, muzica și dansul, dar nici surprizele dulci și diplomele pentru micuți.

Daniela Mariş, preşedinte OFL Timişoara, spune că, prin acest eveniment, numit Jocurile copilăriei. Bucurie, mişcare, artă, femeile liberale din Timiş vor să aducă bucurie copiilor, dar doresc, în acelaşi timp, ca părinţii şi bunicii să-şi aducă aminte de jocurile copilăriei. „Vrem să promovăm spiritul de echipă, perseverența și voința copiilor prin efectuarea de concursuri premiate cu diplome. Prin joc, cei mici îşi dezvoltă creativitatea și imaginația, iar prin desen îşi exprimă mai ușor ideile și sentimentele. Vă așteptăm cu drag pe toţi”, mai spune Daniela Mariş.

Print Friendly, PDF & Email