Ziua Îndrăgostiţilor este mai dulce la Ciocolateria Schoko Baroque, din Timişoara

Schoko Baroque Sfantul ValentinCe dar poate fi mai frumos pentru persoana iubită decât o cutie plină cu ciocolată de cea mai bună calitate, împachetată cu minuţiozitate? Ai şansa ca de Valentine’s Day să îi oferi iubitei tale cel mai dulce cadou! Începand cu 22 ianuarie, Ciocolateria Schoko Baroque, aflată în centrul oraşului de pe Bega, pe strada Proclamaţia de la Timişoara nr. 7, le oferă tuturor îndrăgostiţilor şansa să îşi declare dragostea pentru persoana iubită.

Astfel, cei care vor cumpăra persoanei iubite un cadou dulce şi vor lăsa în ciocolaterie o declaraţie de dragoste au şansa de a câştiga unul dintre cele cinci premii, puse în joc la Tombola Îndrăgostiţilor, cu ocazia Valentine’s Day din 14 februarie.

Participanţii norocoşi pot câştiga unul dintre cele cinci premii constând fiecare în cate o cină romantică la Restaurantul Ice Dyp Resort & SPA, din Timişoara, de pe Calea Lugojului nr. 27.

Tragerea la sorţi pentru cele cinci premii va avea loc vineri, 13 februarie, la ora 17, în incinta ciocolateriei.

Schoko Baroque Sfantul Valentin (6)Se spune că nimic nu poate egala gustul unei ciocolate desăvârşite, realizate în ciocolateriile de renume din lume. Însă gustul desăvârşit al sortimentelor de ciocolată îşi poate pierde din valoare dacă nu există un aranjament care să-i accentueze savoarea. La Schoko Baroque timişorenii pot descoperi fascinaţia aranjamentelor artistice care pun în valoare gustul şi aspectul oricărui sortiment de ciocolată.

Aşadar, nu mai sta pe gânduri, Ciocolateria Schoko Baroque, de pe strada Proclamaţia de la Timişoara nr. 7, vizavi de staţia de tramvai de la Continental, te aşteaptă să-i treci pragul şi să-ţi îndulcească zilele!

Pentru că… nu-i aşa? “Ciocolata ne face vicioşi, păcătoşi, sănătoşi şi fericiţi”

Print Friendly, PDF & Email