Zilele Filmului de Umor, la Timişoara

Timişorenii sunt aşteptaţi la Grădină de vară Capitol, în 23-25 iunie, pe înserat, să râdă pe săturate.

 

Zilele Filmului de Umor, seri de cinema în aer liber, organizate la Timiuşoara, au ajuns în acest an la cea de-a 8-a ediție. După Festivalul de Filme de foarte scurt metraj, „Très court”, Institutul Francez din Timișoara a dorit să propună încă un festival dintr-un gen mai puțin reprezentat în manifestările cinematografice din oraș: filmul de comedie… à la française.

Ne plac filmele. Serile de vară ne încântă. Adorăm momentele petrecute cu prietenii sau în familie. Suntem mereu cu zâmbetul pe buze și credem că putem trece peste (aproape) orice problemă cu un hohot de râs. De aceea, am creat Zilele Filmului de Umor”, spune Delia Crăciun, responsabilă de proiecte culturale la Institutul Francez din Timișoara.

Zilele Filmului de Umor vor avea loc, în 23-25 iunie, la Grădina de vară „Capitol”. În caz de vreme nefavorabilă proiecțiile vor avea loc în Sala Capitol.

În program sunt incluse două comedii franțuzești recente și una abia ieșită din post-producție, în avanpremieră în România. Filmele sunt subtitrate în limba română.

Pregătiți-vă să râdeți în hohote, alături de cinci prieteni care ajung să locuiască împreună, de un duo polițist în care partenerii mai mult se încurcă decât se ajută și de o creatoare de modă în pană de inspirație care-și caută muza… în persoana mai multor bărbați”, îi transmit publicului reprezentanţii Institutului Francez din Timișoara.

Evenimentul este organizat de Institutul Francez din Timișoara și Centrul de Afaceri Franco-Român din Timișoara „Centre d’Affaire”, cu sprijinul Consiliului Județean Timiș.

Print Friendly, PDF & Email