Zilele Fanilor Lego şi surprize pentru copii de Halloween, la Iulius Town (P)

Iulius Town a pregătit o serie de evenimente de Halloween, totul pentru ca ipostazele misterioase ale sărbătorii să topească orice graniță. Fă parte din universul Lego® sau vino la Halloween Kids Party să afli ce punem la cale!

 

Transformând orice loc într-o experiență vizuală unică, Brickenburg in My Town. Zilele Fanilor Lego® vine în piaţeta Intersport din Iulius Town în perioada 28 – 30 octombrie cu lumi alternative fascinante. Aici vei admira o serie de machete realizate din piese Lego®, ce se întind pe 24 mp. Te poți aventura într-o expediție curajoasă în hiperspațiu, acolo unde ai șansa să vezi o expoziție cu o mulțime de creaturi din piese lego, inspirate de seriile mystery, nave spațiale sau întruchipări ale unor personaje din Star Wars. Nu vor lipsi exponatele cu tematică de Halloween.

Duminică, cei mici devin protagoniștii Halloween Kids Party, un spectacol surprinzător care îi întâmpină cu dulciuri, baloane, Photo corner tematic și multe alte surprize. De la ora 11, teatrul de păpuși intră în spiritul sărbătorii cu piesa „Miuriel, Micuța Vrăjitoare”. O galerie veselă de personaje cu caracter fabulos îi ajută pe cei mici să descopere figuri, umbre, scene, iluzii sau chiar povestea unui tărâm magic. Face painting-ul sau parada costumelor de Halloween sunt alte sugestii de care copilul tău poate profita.

Printr-un abil exercițiu de imaginație, în cadrul atelierelor de creație, cei mici ordonează, creează și colorează universul în care trăiesc, participând la activități practice și jucăușe care le stârnesc curiozitatea și le hrănesc imaginația.

Tot în acest weekend, dacă vrei să alegi bijuterii cu un design inspirat, care să dea viață unei ținute simple sau pe care să le integrezi în combinații neașteptate, vino la Târgul de bijuterii, handmade și produse naturale  în zona Iulius Expo.

Print Friendly, PDF & Email