Zilele Adenium, la Universitatea de Vest din Timișoara

Emanuel Copilas Foto Oamenii timpuluiÎn perioada 21 – 25  noiembrie, în Holul Mare al Universității de Vest din Timișoara, vor avea loc Zilele Adenium, prin intermediul cărora sunt prezentate titlurile care apar la editura Adenium, din Iași.

 

Zilele Adenium este un eveniment organizat cu sprijinul Universității de Vest din Timișoara și coordonat de lect. univ. dr. Emanuel Copilaș (foto), reprezentantul editurii pentru partea de vest a țării. În cadrul acestuia, toate titlurile se bucură de reduceri spectaculoase, de până la 60%.

Adenium propune o ofertă de peste 140 de titluri publicate în format print (peste 70.000 de volume tipărite), ePub și PDF, în următoarele colecții: Punct RO, Anthropos, Colloquium, Biblioteca Gramsciana, Action, Christia, Universalis, Headline, Equilibrium, Discendo, O inimă de broscuță, BD Junior și Căsuța fermecată.

Principiile care marchează activitatea Adenium (www.adenium.ro), spun reprezentanții editurii, sunt pasiunea și atenția pentru cartea bine scrisă, pentru superlativul în cultură și știință, pentru implicarea în viața socială a comunității și pentru educația în spiritul valorilor morale. De la activitatea editorială la cea de producție a unor importante evenimente culturale, Adenium parcurge, în fiecare zi, un exercițiu al excelenței.


 

Print Friendly, PDF & Email