Zile japoneze la Biblioteca Politehnicii timişorene

Timp de câteva zile, la Biblioteca Universităţii Politehnica din Timişoara vor avea loc evenimente dedicate culturii japoneze.

 

Reprezentanta Ambasadei Japoniei în România, Florentina Toma, va prezenta, la Biblioteca Universităţii Politehnica din Timişoara, oportunitățile de studiu și programele de burse în Japonia. Evenimentul, la care sunt așteptați studenții, masteranzii, doctoranzii și cadrele didactice, va avea loc azi, de la ora 16, în Sala Polivalentă a Bibliotecii UPT.

Tot azi, de la ora 18 şi în aceaşi locaţie, va avea loc deschiderea Zilelor Filmului Japonez, eveniment în cadrul căruia vor fi proiectate o serie de filme, traduse în limba română, după următorul program: joi, 23 mai, ora 18, filmul Happy Flight, vineri, 24 mai, ora 18, Shodo Girls, joi, 30 mai, ora 18, The Chief of South Polar, iar vineri, 31 mai, ora 18, Swing Girls.

În a doua jumătate a lunii iunie vor fi reluate și cursurile de limba japoneză organizate la Biblioteca Centrală a UPT, care s-au bucurat de o audiență peste așteptări la edițiile precedente.

Print Friendly, PDF & Email