Zeci de locuri la școala profesională susţinută de Continental

La Timișoara, elevii interesaţi pot alege, pentru anul școlar 2020-2021, Școală Duală Banat, susţinută de Continental.

 

La Școala Duală Banat vor fi disponibile, pentru anul școlar 2020-2021, 112 locuri organizate în patru clase, iar şcolarizarea durează trei ani: două clase (56 locuri) – Electromecanic utilaje și instalații industriale şi câte o clasă (28 locuri) – Operator mașini cu comandă numerică şi Electrician aparate și echipamente electrice și energetice.

Cursurile vor fi urmate în cadrul Liceului Energetic “Regele Ferdinand I”, din Timișoara. Elevii înscrişi vor beneficia de o bursă oferită de compania Continental și de stat, de mâncare și cazare gratuite și, de asemenea, de un precontract de angajare Continental, anunţă reprezentanţii companiei.

Înscrierile se pot face în două etape: 29 iunie-6 iulie şi 22-24 iulie. Cei interesați pot solicita mai multe detalii la numerele de telefon 0256 225 905 sau la adresa de e-mail secretariat@scoaladualabanat.ro.

În Timișoara, Continental susține această școală profesională de peste opt ani, contribuind la dezvoltarea profesională a peste 200 de absolvenți ai Școlii Duale Banat.

„Continental a fost una dintre firmele care a militat în 2012 pentru reintroducerea acestui sistem educațional și continuă să se implice în formarea viitorilor meseriași. Suntem mândri de sutele de absolvenți și actuali cursanți ai școlilor profesionale partenere și ne bucurăm să anunțăm locurile disponibile pentru următorul an școlar: în jur de 140 de locuri la Sibiu și Timișoara. Elevii de azi sunt viitorii noștri angajați. Împreună putem face diferența”, spune Christian von Albrichsfeld, Head of Country Continental România.

Print Friendly, PDF & Email